Λάρισα επαγγελματικός οδηγός

προφίλ

E-mail

To larissacity.gr από το Μάρτιο του 2011 λειτουργεί με νέα μορφή, διαφορετική φιλοσοφία αλλά και με διαφορετικούς διαχειριστές. Αποτελεί πλέον ένα νέο οδηγό για την πόλη μας που δεν περιορίζεται μόνο στην προβολή των επαγγελματιών αλλά και στην ενημέρωση των επισκεπτών με διάφορα θέματα. Η βάση πάνω στην οποία εργαζόμαστε είναι να προβάλλουμε επιχειρήσεις και επαγγελματίες δωρεάν. Στο larissacity.gr υπάρχει μόνο ένας τρόπος καταχώρισης και είναι ο ίδιος για όλους.

Η καταχώρηση της επιχείρησης σας είναι πολύ απλή διαδικασία.

  1. Συμπληρώστε τα απαραίτητα πεδία για την εγγραφή σας http://larissacity.gr/component/user/register.html και μεταβείτε στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που δηλώσατε, για να ενεργοποιήσετε το λογαριασμό σας μέσω του συνδέσμου που σας έχει αποσταλεί. Στη συνέχεια κάνετε είσοδο με το όνομα και τον κωδικό που δηλώσατε και συμπληρώστε τη φόρμα καταχώρισης της επιχείρησή σας.  Μόλις η επιχείρησή σας καταχωρηθεί στον επαγγελματικό οδηγό του larissacity.gr θα λάβετε μήνυμα ειδοποίησης. Αν η επιχειρήση σας δεν υπάρχει σε κάποια από τις κατηγορίες του larissacity.gr καταχωρήστε την σε άλλη συναφή κατηγορία και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.
  2. Η επεξεργασία της καταχώρισής σας γίνεται με πολύ απλό τρόπο.  Αφού συνδεδεθείτε, βρείτε την καταχώρισή σας στον οδηγό μας και από το κουμπί της επεξεργασίας που βρίσκεται κάτω από την καταχώριση, μπορείτε να κάνετε οποιαδήποτε τροποποίηση.

Εναλλακτικά μπορείτε να καταχωρηθείτε κάνοντας κλικ στο banner στην αρχική σελίδα, αλλά αργότερα δεν θα μπορείτε να επεξεργαστείτε την καταχώρηση σας αφού δεν θα έχετε κάνει εγγραφή.

Οποιαδήποτε ανάρτηση θέλετε να κάνετε, θα ελέγχεται πρώτα από τους διαχειριστές του larissacity.gr για ευνόητους λόγους. Επιπλέον, μπορείτε με email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. να μας στείλετε ένα άρθρο, να μας ενημερώσετε για τις προσφορές σας, ή να μας προτείνεται κάτι που σας φάνηκε ενδιαφέρον και είναι άξιο δημοσίευσης έτσι ώστε να παρουσιαστεί στην ανάλογη κατηγορία.

larissacity.gr

Επαγγελματικός Οδηγός για το Ν. Λάρισας |  LarissaCity. All rights reserved.gr